Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2013 21:44 - Апел към българския народ
Автор: nikidichev Категория: Новини   
Прочетен: 9206 Коментари: 4 Гласове:
13

Последна промяна: 29.01.2013 04:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

image

image

image


image

image

image

image

image

Нямаме повече време за губене, скъпи сънародници. Достатъчно стояхме и си траехме, докато разрушаваха домът ни и го разпродаваха за жълти стотинки. Достатъчно стояхме и си траехме да ни лъжат, крадат и използват. Достатъчно стояхме в очакване някой най  - накрая да дойде и да ни "оправи" - за пореден път! Стига толкова! Вижте в какво се превърнахме - черноработници и порститутки на Европа! И Не ми се обиждайте! Истина е! Знатете ли колко българи работят като чистачи, миячи, строители, и какви ли не черни професии във Великобритания например?! А знаете ли колко български момичета са станали проститутки през изминалата година?!  Само защото в нашата държава парите от заплати не стигат за нищо! Знаете ли колко български семейства са останали без жилищата си за последните две години, взети от гръцки, италиански, немски и каквили не още чужди банки? А знаете ли колко от нас са гладни и отчаяни като работниците от Вазовските машиностроителни заводи защото нямат работа и два лева в дожоба си?! А докато ние си мизеруваме и се чудим как да изкараме и днешния ден, напускаме родината си да робуваме на Запада, междувременно тук нашите управляващи партийки, олигарси и подземни босове изкупуват природата ни и я разрушават, умишлено фалират и последните останали печеливши държавни предприятия и ги купуват за жълти стотинки, крадат на ден по няколко милиона лева европейски, държавни и общински пари, точат ДДС, и си живеят необезпокоявани от нищо! Нашите политици обслужват интересите на големите международни компании в страната, на чуждите държави, но не и на българския народ, от който те са произлезли. А ние продължаваме да си натискаме працалите, да затягаме коланите и да бягаме навън. А междувременно циганите се множат ли множат, и взимат все повече и повече милиони всяка година като помощи с които живеят на гърба на малкото работещи все още българи ... Толерираме простотията и се страхуваме от мутроподобните и техните престъпни босове, които отдавана трябва да са по затворите, където да бъдат тъпкани и мачкати като боклуци, каквито са! Но именно те са силните на деня сега, със скъпите коли, с тъмните очила, и занимаващи се предимно с наркоразпространение, контрабанда, трафик и склоняване към проституция на млади жени, пране на пари и какво ли още не незаконно от което се вадят много пари. Това уважаеми сънародници НЕ може да продължава така, защото ние вече сме изправени пред може би най - тежката национална катастрофа в историята ни, и тя е собственото ни самоунищожение като нация! Трябва да ви е ясно че в момента в България живеят много по - малко от 7 милиона души, и прогресивно намаляваме. Всичко, абсолютно всичко е, както го е казал апостола Васил Левски в "нашите ръце". Винаги е било и винаги ще бъде!  
 
Нека Бог, който ни запази и преведе като народ през всички трудности и несгоди повече от 13 века, отвори очите ни и изпълни сърцата и душите ни със смелост и вяра за да поемем решителната крачка ...    
                                                                                                            Амин

"Истината е,  че днешна България не е държавата, за която мечтаеха и се бореха предците ни – Вашите и нашите бащи и деди. Управлявана от некадърни,  алчни и корумпирани политици,  днешна България е сред най-бедните и най-нещастни държави в Европа.  Трудът на знаещия и на можещия не се цени, а разни недообразовани особи се представят за елит на нацията. Какво друго прочее може да се очаква от страна, чийто премиер води класацията за най-добър футболист ..."

 

Доц. Пламен Митев, СУ "Св. Климент Охридски"






Гласувай:
13



1. neznayko - Катастрофа
17.01.2013 22:47
"... със смелост и вяра за да поемем решителната крачка" А тя е?
цитирай
2. apostapostoloff - Глупости на търкалета!
18.01.2013 04:45
Ало, доцента! Имаш съветски часовник, който е спрял през 90-те години на миналия век.

Ако хората не ценят труда ти, това означава, че си некадърен простак. Защото моя много го ценят!

цитирай
3. kostadin - Ало, доцента! Имаш съветски час...
18.01.2013 09:34
apostapostoloff написа:
Ало, доцента! Имаш съветски часовник, който е спрял през 90-те години на миналия век.

Ако хората не ценят труда ти, това означава, че си некадърен простак. Защото моя много го ценят!


Ей ,не виждаш ли ,че си заприличал на бостанско плашило.Освеин едно кухо и налудничаво Его можеш ли друго да предложиш
цитирай
4. dedenze - Точен анализ !
18.01.2013 12:52
Има само една, единствена възможност - пряка демокрация с териториални мажоритарни избори. Това може да се постигне с референдум и промяна на Конституцията, трудна но достойна задача !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikidichev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2168514
Постинги: 103
Коментари: 712
Гласове: 304
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031