Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2011 21:58 - Шенген - мисията невъзможна. Цялата истина
Автор: nikidichev Категория: Политика   
Прочетен: 11773 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.09.2011 22:37


"Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!
Въпросът с приемането ни е политически, според Цветанов"
  България е готова за присъединяване в Шенгенското пространство, ние покриваме всички технически изисквания!!! Това заявяват нашите скъпи управници начело с Цецо - Кликата и Бат Бойко -  Супермена. Истината обаче е малко по различна. България може и да покрива техническите изисквания, но далеч изоства с покриването на останалите критерии. Истината е че през границите на страната ни ежедневно се осъществява огромна контрабанда. През тях се изнася от оръжие и антики до жени за проституция и бебета за продан. Отделно от това в страната ни все още властва върховенството на парите и корупцията, а не на закона. На трето място България е перачница на огромни руски и незнам си още какви капитали. Това се потвърждава от докладите на ДАНС две поредни години както и на европол. Всичко това се вижда много добре от чуждите посланници в страната ни. Така че Цецо може да лъже българския народ, но посланниците на чуждите държави виждат за какво става въпрас, цяла Европа вижда за какво става въпрос. Самите ние дори виждаме за какво става въпрос скъпите коли, известните с престъпната си дейност главорези и криминални босове които безнаказано се разхождат с десетки души охрана и за които законите не важат. Тези същите които всеки ден арогантно демонстрират че са над законите и над всички останали. За това обаче е виновна не само съдебната система, а и управляващите които ги покровителстват. Така че господин Цветанов престанете да лъжите хората, моля ви. Много добре знаете че България не е готова за влизане в Шенген и еврпоейските държави като Холандия са напълно прави да се противят за присъединяването ни. Много добре ми е известно че ви е страх да страната ни да не бъде приета защото това ще е още едно поредно доказателство че престъпността и беззаконието в страната са на същите нива въпреки маскарада с който хората биват заблуждавани.
Звучен шамар за Цветан Цветанов и Бойко Борисов от Брюксел pressclub.bg/institutions/ministries/20110922/news-54584

Съвета по правосъдие и вътрешни работи към европейската комисия отказа България да бъде приета в шенгенското пространство на днешното си заседанине навръх националния празник на страната 22 септември. Причината е гореспоменатата от мен - корупцията и организираната престъпност с които до  момента никое правителство няма изгода да се справи. И така нас могат да ни лъжат че се постига голям напредък, че се води ожесточена борба с корупцията и организиранапа престъпност, но европа вижда какво става в действителност.  

Ето и обяснението на холнадците защо са гласували против "България е направила изключително здрава блиндирана врата, с осем заключващи устройства, която е последна дума на техниката, а пред нея стои служител, който я държи отворена и който пожелае може да мине".









Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikidichev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2176415
Постинги: 103
Коментари: 712
Гласове: 304
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930